Az adatbázisunkban jelenleg 1300 darab ingatlan található
Kérdése van?
Vissza az Ingatlaniroda - Otthon nyitóoldalára


belépés
Egyedi ingatlankereső! … a kedvenc ingatlanok és az elmentett keresések nyilvántartója.

Szeretné a kedvenc ingatlanjait egy helyen látni? Nem szeretne újabb és újabb keresésekkel bajlódni?

Tudta Ön, hogy 10%-nyi időt is spórolhat az internetes ingatlan hirdetések böngészése során?

Ön időt veszít azzal, hogy újra és újra csak, az ingatlankeresők beállítgatásával kell töltenie a drága idejét. 10%-nyi időt veszít, amelyet a gép előtt tölt miközben a konyhából terjeng a frissen sült hús illata.

Ha tovább olvas, és szán rám néhány percet az itt találhat információra, akkor Ön is megismerheti annak a titkát, hogyan spórolhat 10%-nyi időt az ingatlankeresés során, amelyet a szeretteivel is tölthet. Néhány perc alatt el tudja olvasni az anyagot, ezt az időt a következő 1 órás ingatlanböngészés alatt visszanyerheti, miután megismerte a titkot!

Ha tovább olvas megtudhatja:
 Hogyan tudja elkerülni, hogy újra és újra csak az ingatlankereső beállításával töltse a drága idejét.
 Milyen problémát okoznak az ingatlankereső programok.
 Hogyan tudja kényelmesen és átláthatóan tárolni a kedvenc ingatlan hirdetéseinek az adatlapját.

 Továbbá megismerheti, hogyan tudja automatizálni az ingatlanok megtekintési időpontjának egyeztetését.

Az egyedi ingatlankereső rendszerünk használatával – amellett, hogy újszerű máshol nem használható eszköz – időt fog megtakarítani és a kedvenceit egy helyen tudja majd tárolni.

Díjtalanul!!!

Az internet adta lehetőségeknek köszönhetően nagyszerű dolgokat lehet technikailag létrehozni az Ön maximális kényelmét szolgálván. De mi másért is jöhetett létre az internet? Információ áramlás elősegítése és a hajtós életünkben az otthoni kényelem elősegítése.

Olvasson tovább, vagy válasszon kérem a következő lehetőségek közül.

Szeretnék hozzáférést kérni az egyedi ingatlankeresőhöz Inkább használom a hagyományos ingatlankereső motort.

Azt ígértem, hogy elmondom annak titkát, hogyan tud akár 10%-nyi időt is megspórolni az internetes ingatlan hirdetések böngészése során. Azonban ennek érzékeltetésére fel kell lebbentenünk a fátylat egy problémáról, amely az egyik meghatározója annak az időtöbbletnek, amelyet le akarunk faragni. Elmondom Önnek, milyen problémát okozhatnak az ingatlankeresők.

A legtöbb ingatlankereső motor, sajnos leminimalizálja az eredményt, ugyanis bizonyos feltétel megadásával kizár egy másik olyan eladó ingatlan hirdetést, amelynek egyik tulajdonsága Önnek kedvező. Ha szeretné tudni bővebben, miért növelik 10%-al a keresők a keresésre szánt időt, akkot KATTINTSON IDE >>

Ön sem szereti, hogy újra és újra be kell állítgatni a ingatlankeresőket? Ha így van, akkor maradjon, és az olvasás ideje alatt megspórolja az ingatlan hirdetések böngészésére szánt idő 10%-át. A legtöbb ingatlankeresőt újra és újra csak be kell állítani minden egyes alkalommal. A munkából haza térvén este és reggel a munka előtt, ezt minden nap, heteken keresztül, mindaddig, amíg az ingatlankeresés tart.

Pedig ezt az időt másra is lehet szánni, pl: az ingatlan adatlapok áttekintésére, vagy hasznos információk megszerzésére ingatlanvásárlás témájában, vagy akár töltheti ezt az időt a szeretteivel is. Mennyivel könnyebb lenne, minden egyes alkalommal egy mentett állásból folytatni a keresgélést, igaz?

A jó megoldás az lehet, ha el tudja menteni a keresését és nem csak egyet, hanem többet is. Jó lenne, ha több keresést is el lehetne menteni, más-más feltételekkel, és mindig csak a megfelelőt használni az adott időben. A keresések elmentésével egy másik probléma is elhárulhatna.

Többé nem kell Önnek a kedvencei újra keresésével tölteni a drága idejét!

 Mit ér az ingatlankereső motor, ha Önnek újra elő kell vadásznia a kedvenc ingatlanját vagy a kedvenceit. Mennyivel könnyebb lenne az élet, ha a munkából hazatérvén a mentett állásból csak mazsoláznia kellene az eladó ingatlanok hirdetését , többek között a kedvenceit is.

Végtére is az a célja, hogy ingatlant találjon, azaz néhány rákeresés után, alaposan át tudja nézni az ingatlanok paramétereit, előnyeit és hátrányait. Ha mentett állásból tudná nap, mint nap böngészni a kedvenceit, akkor megspórolhatna 10%-nyi időt, de akár többet is!

Ön is szeretné a kedvenc ingatlanjait egy helyen látni? Nem szeretne újabb és újabb keresésekkel bajlódni?

Átgondolva a fenti problémákat és ismérveket létrehoztuk az Ön személyes „ingatlan-nyilvántartó” programját, egyedi ingatlankereső rendszerrel.

Létre hoztunk Önnek egy nyilvántartó programot, amely mindig megjegyzi az utolsó beállításnak megfelelő állapotot és tárolja a kedvenc ingatlanjait, valamint számos más funkcióval is rendelkezik.

Pl.: az ingatlan-nyilvántartó program mindig értesíti Önt, ha az igényeinek megfelelő új ingatlan hirdetés kerül a rendszerbe, így Ön az elsők között tekintheti meg … lehet, hogy az új otthonát.

Olvasson tovább, hogy megismerhesse az ingatlan-nyilvántartót, vagy válasszon a következő lehetőségek közül.

Szeretnék azonnali hozzáférést az ingatlan-nyilvántartóhoz

Az ingatlan-nyilvántartó használata természetesen díjtalan! A nyilvántartó program sajátosságából kiindulva Önnek a kényelmes ingatlankeresést valósítja meg. A kényelmet nyújtja a jelenlegi otthona kényelmében. A használata időt spórol Önnek és az idő, mint tudja pénz!

Csak néhány percbe kerül Önnek a hozzáférés megkérése, és már élvezheti is az előnyeit.

 Más ingatlankeresőkkel szemben a nyilvántartónk keresője teljesebb ajánlatot ad.
 Megjegyzi a kereséseit, amelyeket elmentett.
 Tárolja a kedvenceit, amelyeket csoportosítani tud és jelölésekkel ellátni.
 Leveszi a válláról a terhet és segít leegyeztetni a megtekintési időpontokat.

Olvasson tovább, hogy további ismérveket szerezzen az ingatlan-nyilvántartóról, vagy válasszon a következő lehetőségek közül.

Szeretnék azonnali hozzáférést az ingatlan-nyilvántartóhoz Szeretném megismerni a már említett értesítő szolgáltatást.

ingatlan-nyilvántartó előnyei

A segítségével mindig mentett állásból folytathatja az ingatlan hirdetések böngészését, így mikor a munkából hazatérvén a leül a gép elé, mindig az előző keresésnek megfelelő állapotot találja meg.

A nyilvántartóba épített egyedi ingatlankereső motor feltételkezelése más, mint a hagyományos keresőé, így teljesebb találati listát ad.

Ha viszont módosítani szükséges, akkor sincs gond, egy-két néhány másodperces mozdulat és kész.

Az ingatlan-adatlapok tárolhatóak lesznek, amelyek több eszközzel is tud szűrni, illetve megjelölni. A mazsolázgatás közben a tetszésének megfelelően, különböző színnel tudja megjelölni az ingatlan hirdetéseket.

A beépített időpont-egyeztető rendszer segítségével, számtalan telefonhívástól és annak számladíjától szabadíthatja meg magát. Egy gombnyomás, majd a jóváhagyás után a kiválasztott ingatlanok hirdetői, már tudomást is szereztek az Ön megtekintési igényéről.

A hátránya az, hogy Önnek el kell sajátítania a használatát. Bár én már könnyedén és gyorsan használom, de Önnek nem lesz egyből gyorsan használható .... de azt hiszem megéri! NEM IGAZ?

Mint fentebb írtam, Önnek az ingatlan-nyilvántartó használata díjtalan, csak egy néhány másodperces procedúrába kerül a hozzáférés megkérése, amely egy gyors regisztrációs folyamat. Ha Ön most úgy érzi, hogy szüksége van a kényelemre és a gyorsabb ingatlankeresésre, akkor azt javaslom, hogy próbálja ki. Regisztráljon és élvezze a kényelmes ingatlankeresést.

Ha később kiderül, hogy nem megfelelő Önnek az ingatlan-nyilvántartó, akkor egy másodperces mozdulattal törölni tudja a hozzáférését.

Egészen biztos vagyok benne, hogy Ön időt fog spórolni az ingatlan-nyilvántartó használatával, de az is nagy előnyt nyújt, hogy a rendszer értesíti Önt az újonnan bekerülő ingatlan hirdetésekről. Képzelje el milyen rossz érzés lehet, hogy azért marad le egy nagyon jó ingatlanról, mert egy héttel később tudta meg a létezését.

Ismerje meg az Ingatlan-figyelő szolgálatot. Kattintson ide!

Tehát az Ön kényelmét szolgálván létrehoztuk Önnek, az Ön személyes „ingatlan-nyilvántartó” programját.

A használatával időt és pénzt spórol, ha regisztrál!

Továbbá egy tanulmánysorozattal Ön megadja magának az esélyt arra, hogy sikeresebb legyen az ingatlanvásárlása. Ezen előnyök elérése Öntől néhány másodpercre vannak, csak egy regisztráció és már használhatja is a programot.

Szeretnék azonnali hozzáférést kérni az ingatlan-nyilvántartóhoz.

Köszönöm a figyelmét és sikeres otthonteremtést kívánok Önnek!

Üdvözlettel:
Varga Ákos
– az oldal ingatlanszakmai adminisztrátora

Visszalépés a lap tetejére

U.I.: Ha Ön még mindig olvassa ezt az írást és nem adta még meg az esélyt magának, hogy kipróbálja a személyes ingatlan-nyilvántartóját, akkor sincs semmi baj. Egészen biztos vagyok benne, hogy a külső ingatlankereső motor használata is sikert hoz Önnek, miután az előzőekből megismerte, hogy milyen hátrányokat okozhatnak az ingatlankereső motorok, ha nem jól használja őket.

Ezután el fogja tudni kerülni a ingatlankeresők hibáit, és az ingatlanos szakemberek is tudnak Önnek segíteni, hogy ne hozzon rossz döntést az ingatlankeresés során, vagy az ismerősei tanácsaira is támaszkodhat, de óva intem attól, hogy csak azon személyekre hallgasson, akik nem egészen jártassak az ingatlanvásárlás széles területén.